A Mamma Mia Egészséges Emlő program alapítványunk támogatásával plakátkampányt szervezett Szegeden az emlőrák szűrés fontosságáról, és a Szegedi Emlőrák Szimpóziumhoz kapcsolódó Lakossági Fórumról. A Klauzál téren kihelyezett plakátok olyan szakmai anyagokat, információkat tartalmaztak, melyek érthetőek mindenki számára.

Az egy hónapon keresztül Szeged legforgalmasabb sétáló utcáján megtekinthető plakátok részletesen ismertetik az emlőszűrés menetét, annak eredményeit, fontosságát, és sok, a szűrésben részt vevő nők számára fontos kérdést is megválaszolnak (pl. hogyan zajlik maga a szűrővizsgálat, vagy fájdalmas-e a röntgen felvétel készítése).

Plakátkampány a Klauzál téren

A plakátok arra is felhívták a figyelmet, hogy 2013. szeptember 13-án nyílt, interaktív lakossági fórumon vehetnek részt az érdeklődők, ahol lehetőségük van személyesen is feltenni a kérdéseiket az emlőszűréssel kapcsolatban a fórumon előadó szakembereknek.

Plakátkampány a Klauzál téren

További képek a Galériában: